Contact
Aanmelden moestuin
Zoek in
naar

Warmoesnieuws mei 2013

Nieuwe leden

Als nieuwe tuinders kunnen we verwelkomen Bert van Sprundel op tuin 100 en Peter Barendse op tuin 83. We hopen dat jullie je snel thuisvoelen bij onze vereniging.


Feestelijke opening brug naar Koudenhoorn

Op woensdag 15 mei om 16.00 uur is iedereen van harte welkom bij de feestelijke opening van de brug. Natuurlijk zijn er toespraken en zingen de Warmondse knapen hun zeemansliederen. Houd er rekening mee dat je tussen 16.00 en 18.00 uur moeilijk op of van het eiland kunt; er is een vlootschouw en waarschijnlijk gaat de brug dan open.


Paal toegang brug

Velen zullen het al gemerkt hebben maar voor degenen die het nog niet weten: Op de toerit naar de nieuwe brug, aan de kant van de gemeentehaven, is een paal geplaatst. De gemeente wil hiermee voorkomen dat auto’s het eiland oprijden.

Wees voorzichtig als je op je fiets van het eiland komt en de brug afrijdt; je ziet de paal pas op het laatste moment.


Groenmarkt

Op zaterdag 18 mei is de Dorpstraat van Warmond omgetoverd in de Groenmarkt met een enorme verscheidenheid aan planten. Ook onze vereniging heeft een kraam met het accent op de verkoop van eetbare planten.

Op vrijdag 17 mei kun je plantjes voor de Groenmarkt inleveren. ’s Avonds selecteren we de mooiste plantjes voor de markt.

Zondag 19 mei worden de niet verkochte plantjes aan de leden verkocht.


Werkbeurt zaterdag 25 mei

Voor iedereen die een werkbeurt moet draaien en nog niet geweest is dit jaar.

We beginnen om 13.30 uur.


Zomerfeest

Zet zaterdag 29 juni alvast in je agenda. Het feest krijgt dit jaar een Spaans kleurtje met 2 soorten paella’s als hoofdschotel. Je krijgt later meer informatie.


Grofvuil

In oktober huren we een grote container voor de afvoer van grofvuil. Tot die tijd moet je het grofvuil zelf op je tuin bewaren of afvoeren.


Indringers

Het toegangshek naar het westveld heeft een gaasje gekregen om het katten en konijnen iets moeilijker te maken het terrein op te komen. Overdag kan het hek gewoon open blijven, maar doe het hek na 18.00 uur achter je dicht. We willen geen konijnen- en kattenpopulatie op ons complex, haal ze niet liefdevol aan maar verjaag ze.


Indringers 2

Onlangs is er weer ingebroken door vandalen. Het was een flinke ravage in de Warmoes.

We gaan ons clubhuis beter beveiligen maar willen beslist geen gevangenis met tralies.

Als je denkt dat je ’s avonds de laatste bent controleer dan of alle deuren en hekken zijn gesloten.